Czarnuszka, len, mak, konopie

Alergia to zmora naszych czasów. Kto doświadczył jej na własnej skórze, ten wie, że to nie tylko niewinny katar czy lekki ból brzucha jak przy niestrawności. To często niemożność normalnego funkcjonowania bez silnych leków, wcale nie takich obojętnych dla naszego zdrowia. Dlatego nie dziwi, gdy borykająca się z alergią osoba próbuje złagodzić jej objawy wszelkimi sposobami.

Na szczęście są rośliny, których wpływ na wygaszanie alergii został gruntownie zbadany. W naszej mieszance wykorzystaliśmy przeciwzapalne i wspomagające pracę płuc i oskrzeli właściwości lnu i czarnuszki oraz bogactwo fitosteroli w oleju z maku i lnianki. Regularne wysycanie organizmu tymi substancjami skutecznie pozwala w końcu zapomnieć o galaretowatych oczach i opuchniętym przełyku. Bo łatwiej się żyje, gdy można to życie poczuć.

Przeczytaj także

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.